Hoppa till sidans innehåll

Östgöta Ridsportförbund


 

Sommarutveckling i dressyr

(2021-05-12 09:21)
 

Förberedande Ridledarkurs

(2021-05-11 11:58)
En utbildning för dig som är 17 år och uppåt och går i tankarna att ansöka till Ridledarkursen 2022, eller vill prova på om ridläraryrket kan vara något för dig.
 
Grattis till Rappestad RK som fått bannern "Vår förening - En del av trygg idrott" för sitt arbete för en Trygg Ridsport!
 
Nu har 53% av distriktets föreningar deltagit på "Trygg idrott inom Ridsporten i Östergötland". Målet är att alla 53 föreningarna ska ha deltagit på utbildningen och tagit fram en handlingsplan för Trygg Ridsport!
 
Basutbildningen ger våra ledare en gemensam och stadig grund att stå på. Utbildningen vänder sig till blivande och verksamma ledare som lagledare, förtroendevalda, ridlärare, ridledare, tränare, ungdomsledare mfl. Minimiålder det år man fyller 18.
 
Missade du Agrias digitala föreläsning - hållbar ridskolehäst tillsammans med Jens Fredricson och Åsa Lannefors? Nu går den att titta på i efterhand.
 
"Ung och engagerad i ridsporten" med dess filmer är matnyttigt även för föreningens styrelse och inte enbart ungdomssektionen, säger ordförande Elena Hultgren. Mycket positivt och ger en hel del inspiration och eftertanke, så tyckte deltagarna.
 
Den 5 maj genomfördes ännu en träff med föreläsning och efterföljande diskussion om Trygg Ridsport. 25 deltagare från 9 föreningar deltog på träffen. Sammanfattningen av kvällen var inspirerande, bra tips, givande och viktigt!
 

Ungdomsträff 3 maj!

(2021-04-23 14:52)
Den 3 maj träffades Ungdomssektionerna och DUS tillsammans med RF-SISU. Ungdomarna diskuterade olika frågor och tipsade varandra om goda idéer framförallt digitalt som gäller nu.
 
Nu kan du följa årets ridlärare Malin Hansson på ÖRFs instagram under några dagar, ostergotlands_ridsportforbund. Här på hemsidan kan du läsa Malins egen presentation och motiveringen till Årets ridlärare 2020.
 

Hur funkar hästen?

(2021-04-08 19:32)
DUS bjuder in till en digital föreläsning för alla ungdomar med Lina Roth lördagen den 17 april kl. 16.00-17.00. En föreläsning om hästens sinnen, kommunikation och även om samspelet mellan häst och människa.
 
 
Alla föreningar är välkomna till en föreningsträff i zoom tillsammans med oss i Östergötlands Ridsportförbund och konsulenterna i RF-SISU. Vi kommer att prata nuläge, framtid, ekonomiskt stöd, verksamhet mm.
 
Magnus Gissler omvaldes som ordförande i distriktsstyrelsen. Till ny ordförande i utbildningssektionen valdes Britt Bengtsson och som ordförande i tävlingssektionen Hannes Melin. Flera nya ledamöter valdes in i styrelserna.
 

ICA Nära Bestorp (2)

Jubileumsbild RF 100 år

SISU

Postadress:
Bjärka-Säby RF - Ridsport
Linnéa Rosén, Hjulsbrovägen 46B
58935 Linköping

Besöksadress:
Stallet Bjärka-Säby, Stallet Bjärka-Säby
59055 Sturefors

Kontakt:
Tel: 0706570989
E-post: info@bsrf.se

Se all info