Hoppa till sidans innehåll

Östgöta Ridsportförbund


Alla ungdomar är välkomna att delta på DUS digitala årsmöte den 21 mars kl. 14.00. Direkt efter årsmötet kommer Linda Granquist hålla en föreläsning om mental träning. Linda är utbildad coach och ridlärare.
 

Årsmöte 24 mars

(2021-01-21 20:20)
Välkomna på ÖRFs digitala årsmöte den 24 mars. Förutom årsmötesförhandlingar kommer vi att presentera utmärkelser som Årets ridskola, ridlärare, ridskolehäst samt ridklubbsstyrelse.
 
Sara Eriksson från Borås Fältrittklubb berättar om hur de arbetat med och genomfört sitt inkluderingsprojekt i samarbete med BUP. Projektet ledde fram till att de 2018 vann ATGs Drömfond.
 
Stort Grattis till Heda Ridklubbs lag 1 som vann Vi i stallet finalen! På silverplats kom lag 2 från Linköpings Fältrittklubb och på bronsplats lag 2 från Heda Ridklubb. På delat fjärde plats kom övriga deltagande lag. Grattis till er alla!
 
 
Valberedningen presenterar vilka ledamöter i distriktsstyrelsen, tävlingssektionen och utbildningssektionen som tackat ja eller nej till omval.
 
Idrottsföreningar kan ansöka om kompensationsstöd för ekonomiska konsekvenser av coronakrisen för kvartal 4 2020. Ansökan öppnar den 15 januari och kan göras fram till 26 januari 2021 klockan 12.00.
 
Med pandemilagen som trädde i kraft den 10 januari 2021 kommer krav och skyldigheter för bl a idrottsanläggningar. Det finns mycket att ta hänsyn till i ridsportens verksamheter, både på ridskolan, på anläggningar och vid tävling.
 
En digital föreläsning om humor och hälsa med Cathrine Tibbling genomfördes för ÖRFs ungdomsinspiratörer den 6 januari. En inspirerande kväll med nöjda ungdomar, tack Cathrine!
 

Pikörs Julshow

(2020-12-10 16:32)
Här kan ni se Heda Ridklubbs ungdomssektions digitala julshow, missa inte slutet! En stor applåd till Pikör! Nu uppmanar vi alla föreningar att skicka länk till sina julshower så vi kan samla dem på hemsidan!
 
Tack alla som skickat in förslag på Årets ungdomsledare och ungdomssektion. Vi har fått in så många bra kandidater som är värda priserna. Snart får ni läsa om vinnarna här på hemsidan. På bilden förra årets vinnande US Equipage - Valla Ponnyklubb.
 

Digitala årsmöten

(2020-11-25 14:17)
Årsmötet är idrottsföreningens viktigaste möte, men i och med coronakrisen kan det vara svårt att genomföra årsmötet fysiskt. RF och SISU Idrottsutbildarna har därför tagit fram vägledning för föreningar som vill eller ska genomföra årsmötet digitalt
 
DUS har tagit fram en lista med förslag på digitala aktiviteter, har ni egna förslag så skicka in till ostergotland.dus@ridsport.se
 
Linköpings Fältrittklubb är den första föreningen som fått trygghetsbannern för sin trygghetspolicy. Bra gjort LFK!
 
I ÖRFs styrelse och sektioner är det ca 30 personer som har ett ideellt uppdrag. Valberedningen önskar få förslag senast 1/12 på kandidater som vill engagera sig i ÖRF from årsmötet som är i mars 2021.
 

ICA Nära Bestorp (2)

Jubileumsbild RF 100 år

SISU

Postadress:
Bjärka-Säby RF - Ridsport
Linnéa Rosén, Hjulsbrovägen 46B
58935 Linköping

Besöksadress:
Stallet Bjärka-Säby, Stallet Bjärka-Säby
59055 Sturefors

Kontakt:
Tel: 0706570989
E-post: info@bsrf.se

Se all info