Bli medlem

Medlemsavgiften för 2018 är fastställd till 200 kr för junior (t o m det år man fyller 20) och 300 kr för senior. Inga familjerabatter erbjuds för närvarande.

Vem som helst som vill bli medlem i BSRF och blir det automatiskt då personen har betalat medlemsavgiften på Bjärka-Säby RFs Bankgiro 616-0121. Observera att vi har bytt till bankgiro och att tidigare Plusgiro är avslutat.

Som medlem i BSRF får man:

• Deltaga i aktiviteter/klubbtävlingar anordnade av BSRF.
  • Försäkringsskydd då man deltar i dessa aktiviteter.
  • Sponsring av ryttarlicens mot tävlande och hjälp vid egna tävlingar.
  • Tidningen "Häst & Ryttare" från Svenska Ridsportförbundet.

Medlemsavgiften gäller för det år den erlagts. Någon reducering av avgiften sker inte trots att del av året redan passerat.
Medlemsavgift löst i december månad gäller dock även för kommande år.
Medlem som inte betalat årsavgiften senast den siste i februari innevarande år anses ha utträtt från föreningen, och rapporteras ej heller som medlem till Svenska Ridsportförbundet (m a p medlemstidningen "Häst&Ryttare". Dock är det fritt att när som helst under verksamhetsåret lösa medlemskap och inträda/återinträda som medlem i föreningen.

Vid anmälan måste du vara noga med att fylla i
Personnummer (10 siffror)

Skicka gärna ett mail när ni betalar avgift och ange kompletterande uppgifter som mobiltelefon och mail-adress.

Styrelsen har befogenhet att utesluta medlem trots att denna har betalat medlemsavgiften om personen i fråga har:
Uppenbarligen motarbetat Ridsportförbundets, distriktets eller föreningens ändamål.
Har på något annat sätt skadat eller skäligen kan befaras skada föreningen eller verksamheten.

VARMT VÄLKOMMEN SOM MEDLEM I BJÄRKA-SÄBY RF!

Uppdaterad: 08 JAN 2018 07:26 Skribent: Madeleine Mahrs

ICA Nära Bestorp (2)